Андролог
|
|
vovunah | Дата: Вс, 29 Сен 24, 19:39:13 | Сообщение # 1 |
Клапан
Статус: Offline
| Привіт. Хотів спитати. Мій знайомий порадив мені звернутися до андролога, але я ніколи не був у цього лікаря. Може, хтось ходив? Що взагалі лікує андролог і з якими питаннями до нього звертаються? Трохи соромлюсь, якщо чесно.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Вс, 29 Сен 24, 19:49:20 | Сообщение # 2 |
Клапан
| Привіт! Я був у андролога кілька разів. Це лікар, який займається чоловічим здоров'ям, зокрема репродуктивною системою. Якщо є питання щодо потенції, гормонів або плануєш стати батьком, точно варто звертатися. І не хвилюйся, це нормально і потрібно для здоров'я.
https://www.foxy-it.com.ua/blog/chto-takoe-storis-v-telegram/
|
|
| |
antp111 | Дата: Вс, 29 Сен 24, 19:50:36 | Сообщение # 3 |
Клапан
| Не варто соромитися, це як піти до терапевта, тільки по більш специфічним питанням. Андролог також допомагає з проблемами, які можуть виникнути з віком або через інфекції. Головне — вчасно піти, не тягни. Краще попередити проблему, ніж потім її лікувати.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вс, 29 Сен 24, 19:53:42 | Сообщение # 4 |
Клапан
| Андролог — це лікар, який спеціалізується на чоловічому здоров'ї, зокрема на питаннях репродуктивної системи, гормонального балансу, сексуальної функції та захворювань, пов'язаних з урологією. Він займається діагностикою, лікуванням і профілактикою таких станів, як простатит, безпліддя, еректильна дисфункція, порушення гормонального фону, а також інших захворювань, що впливають на чоловіче здоров'я.
https://auchan.zakaz.ua/ru....-auchan
Сообщение отредактировал HzBoy - Вс, 29 Сен 24, 20:03:00 |
|
| |
eliseenko230 | Дата: Вс, 29 Сен 24, 20:10:33 | Сообщение # 5 |
Клапан
| Андролог — це дійсно спеціаліст, який займається всіма аспектами чоловічого здоров'я. Приймає він у медичному центрі "Мати та дитина". Багато хто звертається до нього не тільки через проблеми, але й для профілактики. Він може допомогти з питаннями фертильності, лікуванням простатиту або зниженої сексуальної активності. Найголовніше — не чекати, поки з’являться серйозні проблеми, адже багато з них легко вирішуються на ранніх етапах. Наприклад, якщо у тебе є дискомфорт або болі в нижній частині живота, часте сечовипускання або ж проблеми з ерекцією — це прямий сигнал до візиту. Але навіть якщо нічого не турбує, після 30 років бажано хоча б раз на рік проходити обстеження. Нічого страшного або соромного в цьому немає, здоров'я завжди повинно бути на першому місці!
"Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ - це мережа медичних центрів репродуктивного здоров’я
|
|
| |
thomaz_molinarii | Дата: Ср, 09 Окт 24, 13:00:12 | Сообщение # 6 |
Клапан
| Блін, у нас в місті немає такого лікаря. А онлайн реально взагалі хоча б отримати консультацію у такого спеціаліста?
|
|
| |