| bigacerben2603 | Дата: Ср, 11 Мар 26, 15:51:50 | Сообщение # 1 |
|
Клапан
Статус: Offline
| Коли я почав просувати свій сайт, швидко зрозумів, що однієї лише SEO-оптимізації вже недостатньо. Потрібні природні згадки, обговорення на форумах, рекомендації від реальних людей. Саме тоді я почав цікавитися крауд-маркетингом. Спочатку намагався робити це самостійно, але це виявилося досить трудомістким процесом: потрібно знаходити релевантні майданчики, писати живі коментарі, стежити, щоб усе виглядало природно.
У якийсь момент вирішив не витрачати на це стільки часу й просто замовити crowd marketing у спеціалістів. Після кількох спроб із різними виконавцями я зупинився на команді CrowdLove. Це не сервіс і не платформа, а команда людей, які займаються крауд-маркетингом уже більше 6 років. Для мене це було важливо, тому що вони розуміють, як працюють форуми та спільноти, і не роблять спамних коментарів.
Сподобалося, що вони підходять до роботи адекватно: підбирають тематичні обговорення, пишуть нормальні рекомендаційні повідомлення, які виглядають як звичайна порада користувача. У результаті посилання виглядають природно, а не як реклама.
Якщо хтось теж думає замовити crowd marketing, можу порадити подивитися інформацію на їхньому сайті. Особисто для мене це виявилося зручніше, ніж намагатися організувати все самостійно. Економить час і при цьому дає нормальний результат у вигляді згадок, трафіку та більш живого профілю посилань.
замовити crowd marketing
|
| |
| |