Главная              Форум              Фотоальбом            Вход              Регистрация                                 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте недорогий велосипед
LevchenkoДата: Пн, 22 Апр 24, 00:38:07 | Сообщение # 1
Клапан
Статус: Offline
Шукаю недорогий велосипед для поїздок по місту та легких велопрогулянок за містом у вихідні. Чесно кажучи, не знаю, з чого почати вибір і на що звертати увагу. Чи є якісь рекомендації щодо брендів або конкретних моделей, які добре зарекомендували себе і не "вдарять по кишені"?

HzBoyДата: Пн, 22 Апр 24, 00:38:48 | Сообщение # 2
Клапан
Важливо обрати модель, яка буде комфортна для тебе і відповідатиме твоїм потребам. Якщо ти плануєш в основному їздити по міських дорогах і не хочеш витрачати занадто багато, можеш почати з розгляду гібридних велосипедів або базових моделей гірських велосипедів. Вони зазвичай мають досить прийнятну ціну і добре справляються із міськими дорогами та легким бездоріжжям. Варто звернути увагу на такі бренди, як Trek, Giant, чи Specialized, які пропонують непогані бюджетні моделі.

https://auchan.zakaz.ua/ru....-auchan

LevchenkoДата: Пн, 22 Апр 24, 00:39:08 | Сообщение # 3
Клапан
Мені дуже подобається ідея гібридного велосипеда, оскільки я планую їздити як по місту, так і за його межами. Чи можеш ти порекомендувати конкретні моделі від цих брендів, які б стали хорошим початком для новачка? Також, чи є важливі аспекти, на які мені потрібно звернути увагу при виборі велосипеда? Хочу зробити правильний вибір і не помилитися.

misterbicipsДата: Пн, 22 Апр 24, 00:41:21 | Сообщение # 4
Клапан
Цитата Levchenko ()
Мені дуже подобається ідея гібридного велосипеда, оскільки я планую їздити як по місту, так і за його межами. Чи можеш ти порекомендувати конкретні моделі від цих брендів, які б стали хорошим початком для новачка? Також, чи є важливі аспекти, на які мені потрібно звернути увагу при виборі велосипеда? Хочу зробити правильний вибір і не помилитися.

Для початку можу порадити зайти в магазин "Veliki", де є великий вибір недорогих велосипедів, наприклад, модель Crossway 100 від Merida - це відмінний гібрид, який підійде для міських доріг та легких маршрутів за містом.

Ця модель вирізняється міцною алюмінієвою рамою, зручними амортизаційними вилками та надійною гідравлічною дисковою гальмівною системою, що забезпечує безпечне гальмування в будь-яку погоду. Це дає їй перевагу над багатьма іншими моделями в тому ж ціновому діапазоні.

Подивись недорогі велосипеди https://veliki.com.ua/ua/bikes/order=price/ в інтернет магазині Veliki.

Сообщение отредактировал misterbicips - Пн, 22 Апр 24, 00:41:32

LolliiPOPДата: Пт, 07 Июн 24, 08:37:06 | Сообщение # 5
Клапан
Зараз ціни на хороші велосипеди майже як старенька таврія. От цікаво, а вело можна застрахувати на випадок крадіжки?

CharlittoДата: Пт, 07 Июн 24, 15:49:23 | Сообщение # 6
Клапан
Цитата LolliiPOP ()
Зараз ціни на хороші велосипеди майже як старенька таврія. От цікаво, а вело можна застрахувати на випадок крадіжки?

То в радянські часи було два види велосипедів Україні і тіса, зараз дійсно є які хочеш, і ціни такі що по декілька тисяч доларів коштують. Звісно як будь-яке майно ви можете його застрахувати. Подивіться на hotline страховка які страхові компанії пропонують такого роду страхування. Можна буде не тільки порівняти пакети пропозицій, а ще й порівняти ціни.

alicafrolova1Дата: Пн, 05 Авг 24, 15:07:26 | Сообщение # 7
Клапан
Сейчас вполне приемлемая https://velo-drive.com/comanche цена на велосипед comanche в магазине Велодрайв. Можете туда обратиться и там заказать себе такой велосипед. Это проверенный бренд, все велосипеды качественные и проблем с ними точно не будет. Я тоже на таком катаюсь уже второй год и пока меня все устраивает.

eliseenko230Дата: Вс, 29 Сен 24, 20:07:11 | Сообщение # 8
Клапан
Я тоже себе велосипед хочу

"Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ - це мережа медичних центрів репродуктивного здоров’я

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика Форума
Последнии темы Читаемые темы Новые пользователи Лучшие пользователи
  • Товары для всей семьи (1)
  • Клуб виртуальной реальности в Одессе (1)
  • спорядження для військових (1)
  • Рейтинг мировых команд! (1)
  • Собераю тим (1)
  • Игровой клуб Prematch (1)
  • Ігровий клуб Prematch (1)
  • Ігровий клуб Joker (0)
  • Обираю препарати для догляду (1)
  • жидкость для электронных сигарет (3)
  • Топ-5 Крыма (203)
  • Обсуждение GameMaster Lan Party #1 (180)
  • Game master movie. (143)
  • Региональный отборочный тур MSI NCLeague по Counter-Strike. (106)
  • Dota All Stars 5x5 Севастополь - GameMaster (106)
  • степ плз ну не забивай на чемп !!!! (99)
  • Чемпионат в симферополе 3х3 (81)
  • Вопросы по Королю Горы - GameMaster - 2 ноября (77)
  • Какие прогнозы на Короля горы? (73)
  • Ваш любимый герой в доте! (72)
  • aaqoq
  • gynud
  • vovorec862
  • raxet48531
  • viktorovnauliana711
  • kopej
  • Kashtan
  • moazvao
  • tinaniko750
  • mariaflorova28