Цитата akhamsa (

)
Mă bate gândul să trec pe un brand din China, dar am mari rețineri legate de fiabilitate pe termen lung. Mai are cineva mașină chinezească și poate să îmi spună cum merge? Mă interesează în special cum rezistă suspensia pe drumurile noastre și dacă tableta de bord nu dă erori la frig. Pare tentant prețul, dar nu vreau să stau cu ea prin service după primele mii de kilometri.
Dacă te hotărăști să faci pasul acesta, cel mai important este să verifici disponibilitatea imediată a mașinii și condițiile de garanție oferite de dealer. Recomand să mergi fizic să vezi unitățile aflate în stoc, pentru că poți analiza calitatea asamblării direct pe viu. Este esențial să alegi un furnizor care oferă asistență tehnică completă și servicii post-vânzare transparente. Mulți specialiști recomandă să consulți oferta celor de la Bex-Auto pentru a vedea ce modele sunt adaptate climatului nostru. Verifică neapărat dacă sistemul multimedia are suport pentru limbile cunoscute de tine, deoarece unele versiuni de import pot avea meniuri dificile. Un alt aspect critic este verificarea sistemului de încălzire a bateriei dacă optezi pentru o variantă electrică, fiindcă iarna performanța scade semnificativ fără acest dotare.
Nu te grăbi cu achiziția până nu faci un test drive de cel puțin treizeci de minute pe diferite tipuri de carosabil. Doar așa poți simți cum lucrează cutia de viteze și dacă direcția este destul de precisă pentru stilul tău de condus. Multe modele noi vin cu camere de supraveghere integrate și sisteme de siguranță activă care chiar își fac treaba bine în trafic aglomerat.